Keyifli Seyirler Diler..

İşler Güçler 26. Bölüm Tek Parça Full HD dizi izle

Dizi : İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD dizi izle
Kategori : Dizi, İşler Güçler, Yerli Dizi
Dizi Oyuncuları : Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Ceren Moray, Melike Emiroğlu, Nazlı Tosunoğlu, Şinasi Yurtsever, Yılmaz Gruda, Yeliz Şar, Hürriyet Özkılıç, Gaye Gürsel, Burak Satıbol, Arzu Oruç, Korhan Herduran, Ali Akdal

Dizi Konusu :Ahmet, oyunculuk serüvenine baş rolle başlamış ama kariyeri boyunca bir daha hiç baş rol oynayamamış, eski günlerinin özleminde bir oyuncudur.
Murat, geç girdiği sektörde bütün yeteneğine ve çalışkanlığına rağmen bir türlü hak ettiği saygıyı göremediğini düşünmektedir.
Sadi'yse gümrük memurluğunu bırakıp oyuncu olmaya gelmiş ve bir daha memuriyete dönmemek için gözünü karartmış, her şeyi yapabilecek birisidir.
3 kafadar arkadaş çareyi filmi finanse edecek parayı biriktirip, kendi filmlerinin yapımcısı olmakta bulurlar. Sırf para kazanmak için "Meslek Hikayeleri" isimli belgeselin sunuculuğunu kabul ederler. Ama işler hiç de planladıkları gibi gitmez.




Bilgi:

- Vk.com 15 Mayıs 2012'de mahkeme kararı ile engellenmiştir. Vk.com seçeneğinde "Mahkeme Kararı İle Engellenmiştir" uyarısı alanlar dns değişikliği ile vk.com'dan sorunsuz bir şekilde izlemeye devam edebilirler. DNS DEĞİŞTİRME RESİMLİ VE VİDEOLU ANLATIM İÇİN TIKLAYIN.. Etiketler : İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD indirmeden izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD tek parça izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD direk izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD online izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD seyret, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD kalitesinde izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD donmadan izle, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD indir, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD tek part indir, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD divx indir, İşler Güçler 26. Bölüm Tek Part Full HD dvdrip indir

0 yorum: