Keyifli Seyirler Diler..

Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Parça Full HD dizi izle

Dizi : Kayıp Şehir 17. Bölüm tek part izle
Kategori : Dizi, Kayıp Şehir, Yerli Dizi
Dizi Oyuncuları : Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın, Ahmet Mekin

Dizi Konusu :İstanbul un arka sokaklarında yaşanan, fakirliğin neden olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların uğradığı ayrımcılığı, işçi ve emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne seriyor.
Hikayenin merkezinde Karadenizli Toptaş Ailesi var. Toptaşlar birbirine bağlı ve güçlü, tipik bir Karadeniz ailesidir. Bu ailenin ilk acı kaybı Meryem in eşini, çocukların ise sevgili babalarını kaybetmesiyle başlar. Meryem ansızın 5 i erkek, biri kız 6 çocuğuyla dul kalır. Üstelik 80 yaşına merdiven dayamış kayınpederi de onlarla birlikte yaşamaktadır. 6 kardeşten en büyükleri İsmail 25, deli dolu bir çocuk olan İrfan 23, sorumluluk sahibi Kadir 22, tek kız çocuğu olan Seher 18, okumayı hiç sevmeyen Sadık 16 ve en küçükleri Hakan ise 8 yaşındadır.
Üst üste yaşanan felaketler ve beklenmedik olaylar Toptaş Ailesi ni yavaş yavaş zorunlu göçe doğru iter. Apar topar İstanbul a gelen aile, hepsinden önce bu büyük şehre gelmiş olan büyük oğul İsmail in evine sığınılar. "Kayıp Şehir", Toptaş Ailesi nin hayatta kalma mücadelelerini anlatırken, aynı zamanda İstanbul un arka sokaklarında hayata tutunamamış insanların yaşadıkları dramı da ekrana getiriyor.




Alternatif

Bilgi:

- Vk.com 15 Mayıs 2012'de mahkeme kararı ile engellenmiştir. Vk.com seçeneğinde "Mahkeme Kararı İle Engellenmiştir" uyarısı alanlar dns değişikliği ile vk.com'dan sorunsuz bir şekilde izlemeye devam edebilirler.  Etiketler : Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD indirmeden izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD tek parça izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD direk izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD online izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD seyret, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD kalitesinde izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD donmadan izle, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD indir, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD tek part indir, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD divx indir, Kayıp Şehir 17. Bölüm Tek Part Full HD dvdrip indir

0 yorum: