Keyifli Seyirler Diler..

Hititya: Madalyonun Sırrı filmi full izle

Hititya: Madalyonun Sırrı filmi full izleHititya: Madalyonun Sırrı filmi full izleHititya: Madalyonun Sırrı ilk yerli fantastik filmler arasına giren güzel bir macera filmidir.

Filmin yönetmen koltuğunda ise; Cengiz Deveci ve Ulaş Cihan Şimşek beraber yönetmişlerdir. Filmde öyle bir geçer zamanki dizisinden tanıdığımı küçük osmanda vardır.
Diğer yandan ise kötü karakter rolünde kurtlar vadisinden ayrılan Gürkan Uygun vardır.
Vadiden sonra ilk filmi Hititya Madalyonun Sırrı izle olmuştur. Sitemiz sizler için Hititya: Madalyonun Sırrı fragman izle olarak getirmiş bulunuyor. Fakat yakında çıkınca partları Hititya: Madalyonun Sırrı full hd tek parça vk izle 720p seçeneği ile değiştirerek sizlere güzel bir sinema keyfi sunacağız. Filmin konusundan sizlere azıcık bahsetmek istiyorum.

Ateş, su gini elementleri yönetebilme gücüne sahip olan çok özel 3 çocuk ve bunları yetiştiren anneleri tehlike altındadır. Hiçbir şeyden haberleri olmayan bu özel çocuklar günün birinde bir şekilde gizemli kapıdan geçerek hititya ya ulaşırlar.

Kötü güçler tüm çocukları kaçırmış ve hitityayı ele geçirmek üzeredir. Oraya varan çocuklar kendilerininde özel güçlere sahip olduğunu anlarlar ve eğitimden geçerler. Diğer yandan ise annelerinin bir tanrıça olduğunu öğrenirler. Artık onlara büyük bir sorumluluk ve görev düşüyor güzel bir fantastik çocuk filmi sizler bekliyor iyi seyirler

0 yorum: