Keyifli Seyirler Diler..

Karaoğlan Filmi full izle


Karaoğlan Filmi full izle Karaoğlan Filmi full izle Karaoğlan izle filmi yerli yapımı bir türk eski çağ filmi olup 2013 yılında yönetmen Kudret Sabancı tarafından hayata geçirilmiştir.
Karaoğlan filminin baş rol oyuncusu ise; Fetih filminden tanıdığımız Volkan Keskin olarak bilinmektedir. Yakışıklı oyuncu filmde karaoğlana çok iyi can vermiştir. Karaoğlan filmini tek parça full hd 720p izle kalitesinde vakti geldiğinde seyredeceksiniz.
Fakat sizler için şuan Karaoğlan fragman izle olarak ekliyoruz ama korkmayın film çıkınca partlar değişecek ve full orijinal seçenek önünüze serilecektir. Filmin konusundan bahsedelim birazda. Yabani Moğollar anadoluyu Türklerin elinden almak için savaşmaya hazır bir şekilde anadoluya doğru harekete geçmişlerdir.
Moğollara karşı savunmanın tek yolu birlik ve beraberlik olmaktır. Bunun için türk beyliklerinin ve devletlerinin birleşmesi lazımdır.
 Altın orda devletide bu birliğe gönüllü olarak katılmak istemektedir. Fakat bu türk birliğinin gerçekleşmesi için Çise hatun altın orda devletine gelin gitmelidirki bir birlik ve kan bağı oluşsun. Bunu duyan Moğol birliklerinin başı camoka denen adam çise hatunu öldürmek ve birleşmeyi sona erdirmek için elinden geleni yapacaktır. Fakat camoka duvara toslamak üzeredir çünkü onun karşısına efsane olan Karaoğlan dikelecek ve tüm gücü ile savaşacaktır. İyi bir film iyi bir tarihi canlandırma sizleri bekliyor iyi seyirler dileriz

0 yorum: